Radio Klea

Radio Klea eshte radio e pare private e qytetit te Elbasanit dhe transmeton qe nga vit 2002 ne valet 93.9Mhz

Popular
About Radio Klea
Location:
Elbasan / Albania
Website:
#
Comments

Me kenget popullore elbasanase ne vecanti me kujtoni nje pjese te jetes tone. Jeni fantastike.

Leave a comment
Last Listened Radios
First listen a radio ;)
MyRadioBox

© Copyright 2022