Radio LIRIA

Radio LIRIA do te jep muzike te zgjedhur nga te gjitha trevat shqiptare, programe dokumentare e informative dhe emisione per mergaten, kulturen, traditen, artin, letersine dhe historine kombetare.

Popular
About Radio LIRIA
Location:
Shkodƫr / Albania
Website:
http://radioliria.blogspot.com/
Comments

Ma knaqni zemren e mergimtares prej 22 + vitesh...ZOti ju ruejte juve dhe gjithe shqiptaret e ndershem qe punojne ndershmerisht per vete, familjen dhe kombin! Albanian 2050 SuperPower!!

Leave a comment
Last Listened Radios
First listen a radio ;)
MyRadioBox

© Copyright 2022