Radio Hasi Thate

Radio Hasi Thate është radio radio me teknologji Shqip Muzik për Shqipërinë. Radioja është shumë e popullarizuar në mesin e dëgjuesve të tyre dhe ky është vendi i përsosur për disa nga shqip Muzik të madh nga këngëtarë të njohur dhe shumë të njohur të Shqipërisë. Për të hyrë në kontakt me një shumë radiofonike Shqip Muzikal në lëvizje kjo është një radio perfekte.

Popular
About Radio Hasi Thate
Location:
Tirana / Albania
Website:
http://hasi-thate.com/
Comments

Shum muzika te mira Radio Hasi, jeni te mrekullueshem sidomos me muzikat e vjetra Shqiptare

Leave a comment
Last Listened Radios
First listen a radio ;)
MyRadioBox

© Copyright 2022