Radio Maria

Radio Maria Albania is a broadcast radio station in Tirana, Albania, providing Christian, Catholic Education, Information and Entertainment as part of Radio Maria network of radio stations world wide.

Popular
About Radio Maria
Location:
Tirana / Albania
Website:
http://www.radiomaria.al/
Comments

Ju falenderoj nga zemra qe na jepni muncin te jetojm e besoj ne dashurin e besimin ne zotin e me fjalen e tij neper mes radio Maris e predikimeve tuaja.kemi aq shum nevoj per fjalt e zotit ton

Faleminderit qe na e beni te mundur te jemi me afer Zotit tone Jesu Krisht dhe nenes se tij Virgjereshes Zonjes tone te Paperlyer shen MariašŸ™

Faleminderit qe I beni shoqeri vjehrres time te moshuar ne ditet e pafundme qe kalon ne shtrat!

Leave a comment
Last Listened Radios
First listen a radio ;)
MyRadioBox

© Copyright 2022